Individuele
therapie

We hebben allemaal wel eens last van stress, angst, stemmingswisselingen en andere vormen van emotionele nood. Of het nu komt door professionele tegenslag, relatieproblemen, afwijzing, verlies of andere redenen. Meestal komen we er uiteindelijk weer bovenop. Maar soms hebben we wat extra hulp nodig. Dan treed ik je graag tegemoet.

When things change inside you, things change around you.

~ Auteur onbekend

Voor wie?

Mensen die bij mij terechtkomen zitten vaak al jaren in de knoop. Ze hebben het gevoel niet goed genoeg te zijn en voelen zich constant overspoeld of oververmoeid. Allemaal redenen die maken dat ze in patronen terechtkomen waar ze niet meer zelf  uit geraken.  Dit zorgt voor zoveel extra gewicht dat ze dagelijks meesleuren, waardoor ze in de overlevingsstand terecht komen. Ze hebben niet meer het gevoel te leven, maar enkel nog te overleven.

Hoe zou het zijn als...

Je dieptezicht zou krijgen in datgene wat jou zo belast?

Je leert om vicieuze cirkels te doorbreken?

Je weer zelf de regie over je eigen leven kan nemen?

Je jezelf kan omarmen, verzorgen, beschermen én helen?

Individuele therapie helpt je om je emoties beter te begrijpen en meer inzicht te krijgen in jezelf en je relaties. Het kan zijn dat je je op dit moment overweldigd, onzeker of hopeloos voelt, maar met de juiste begeleiding kan ook jij vastgeroeste patronen herkennen en blijvende verandering in gang zetten.

Hoe werkt het?

Ik vertrek steeds vanuit datgene waar jij tegenaan loopt in je leven. Tevens zijn alle gevoelde emoties welkom en dienen ze als wegwijzers. Achter pijnlijke emoties liggen vaak oude wonden, waarvan je je soms niet bewust bent. In mijn praktijk creëer ik een veilige ruimte, stimuleer ik je om die emoties te doorvoelen en help ik je om ze te benoemen. Vervolgens gaan we samen op zoek naar hun oorsprong, zodat we het probleem bij de kern kunnen aanpakken.

Al van bij de eerste sessie gaan we aan de slag met gerichte vragen, systemische coaching en inlevingsoefeningen zodat je meteen ervaart wat therapie met je doet. 

Previous slide
Next slide
Praktisch
Wijsheid kan alleen gevonden worden in waarheid. 

~ Johann Wolfgang von Goethe