The art of life is not controlling what happens to us, but using what happens to us.

~ Gloria Steinem

Hoi, ik ben Carine

Ik begon mijn carrière als IT-systeemanalist. Via een lezing over NLP maakte ik voor het eerst kennis met een veel groter systeem: dat van de menselijke psyche. En ik wilde er alles over weten.

Sinds 2004 volg ik in binnen- en buitenland: individuele therapie, EFT-relatietherapie, gezinstherapie, werken met trauma’s, werken met angsten, EFT in al z’n facetten, NLP, familie-opstellingen etc. Voor een complete lijst, zie Opleidingen.

Het begon puur uit interesse om mezelf te ontwikkelen, maar met elke opleiding groeide mijn fascinatie voor het delicate samenspel van emoties, gedachten, ervaringen en overtuigingen dat zich binnenin ieder van ons afspeelt. 

Het werd mijn missie om mensen te helpen deze verbindingen bewust te krijgen, te leren zien, voelen en begrijpen om vervolgens nieuwe inzichten en een helende beweging mogelijk te maken. Als mens functioneer je niet alleen en ben je de som van alles wat je hebt meegemaakt en meegekregen vanuit je gezin en zelfs vanuit je veel grotere familieverband. Eens je dit leert zien, is er zoveel meer duidelijk én mogelijk.

In 2012 opende ik mijn eigen praktijk. Daarin combineer ik moeiteloos en gedreven mijn jarenlange ervaring als therapeut/coach met verschillende werkvormen waarbij de cliënt ervaringsgericht zelf aan het werk gaat.

Meer weten?

Carine is ...

C

Al meer dan 10 jaar therapeut.

C

Al meer dan 25 jaar moeder van twee: een dochter en een zoon.

C

Al meer dan 50 jaar gek op chocola, koekjes en koekjes met chocola.

Wat een rups het einde noemt, noemt de rest van de wereld een vlinder.

~ Lao Tse